Praktijk voor Helende Geneeskunde - Jeannette Buhling
Planten
 
Planten zijn er voor ons op aarde, wel eens over nagedacht? Zonder CO2 kunnen wij wel inpakken, want zonder dát zijn mensen helemaal niets. De planten die in onze omgeving wonen en zijn neergezet hebben dus een belangrijke taak.

Ze zien er vaak niet alleen mooi uit, maar ze willen ook op waarde geschat worden. Hoe vaak worden bomen zomaar neer gezaagd omdat ze in de weg staan. Bomen hebben vele jaren nodig om te groeien en kappen van bomen zorgt ervoor dat onze wereld steeds minder zuurstof, oftewel adem krijgt. 
 
Neem dit eens letterlijk in je huis. Zorg jij goed voor je planten? Een plant leeft en is een organisme. Wel eens afgevraagd waarom een plant het niet goed doet? Ik zelf heb geen groene vingers, maar ben dit gaan leren op het moment dat ik hoorde dat je dus ook met planten kunt praten. Je kunt gewoon vragen of ze vinden dat ze op de goede locatie staan en of ze de juiste voeding krijgen.
 
Ikzelf, gaf mijn planten 1 keer per week een enorme gieter met water. Door met mijn planten te praten ben ik dit gaan veranderen naar minder water in één keer maar steeds een beetje te geven. Ook gaven mijn planten aan dat alleen water niet voldoende was, maar dat er voeding in het water moest zitten. Ik heb me verontschuldigd en mijn gedrag aangepast. Mijn planten doen het sindsdien beter en ik ben mij bewust van hun nut en het feit dat zij er voor mij zijn. Aandacht voor de natuur is wat je hiervan kunt leren. Kleinschalig in je eigen huis, maar daar buiten voor de bossen en oerwouden op deze wereld. Wat zouden wij zijn zonder groen, een plantje toch?
 
Consult voor uw planten
Plantenliefhebbers opgelet een consult bij u thuis is mogelijk! Denk ook aan tuinderskassen waar op bedrijfsmatig niveau wordt gewerkt met planten.

Cursus Bachremedie iets voor u? schrijf u in!
Planten vormen onze leefomgeving en zijn altijd gebruikt door ons als geneesmiddel al voor het ontstaan van de pil. Het trillingsniveau van de plant aangevuld met water geeft een medicijn dat mensen weer in de juiste flow kan krijgen. Kennis en toepassing van de Bachremedie is eenvoudig te leren en in mijn praktijk kunt u hiermee aan de slag!
Praktijk voor Helende Geneeskunde                                               KVK NUMMER: per 20-11-2105    
Jeannette Buhling                                                                         BTW NUMMER: per 20-11-2015   
Molenwiek 91                                                                               IBAN: NL96 RABO 1535 68 913
3642 BP  Mijdrecht                                                                        BIC:  
T: 06 39 27 65 58